Снимка Флагман.бгДив екшън се разигра късно снощи на кръстовището на подземната

...
Снимка Флагман.бгДив екшън се разигра късно снощи на кръстовището на подземната
Коментари Харесай

Див екшън в Бургас! Пешеходци скочиха на шофьорка на такси, щяла да ги блъсне, докато пресичат на червено

Снимка Флагман.бг

Див екшън се разигра късно нощес на кръстовището на подземната улица - и ул. " Христо Ботев ". Двама пешеходци - мъж и жена на междинна възраст, скочиха на шофьорка на такси, която за малко не ги блъснала, до момента в който пресичат на алено. Това оповестява четец на Флагман.бг, който е станал свидетел на грозната сцена.

" Около 20:00 ч., до момента в който чаках рейса на спирката на НХК, чух викове и настана огромна блъсканица. Първоначално си помислихме, че е блъснат пешеходец, тъй като таксито спря по средата на пътя - на ул. " Христо Ботев " в посока гарата. После разбрахме, че двама пешеходци пресичали на алено, когато шофьорката на жълтата кола за малко не ги блъснала. Тя спряла последния миг и съумяла да предотврати тежък случай. Тогава обаче мъжът стана доста нападателен, почна да рита по колата и да псува шофьорката ", споделя пред Флагман.бг свидетел.

Водачката не можала да преглътне обидите и слязла от автомобила да се изяснява на двамата пешеходци и че не виновността е нейна. Агресивният мъж обаче още повече буен и почнал да блъска шофьорката на таксито.

" Добре, че в близост имаше доста хора и съумяха да реагират, в противоположен случай пешеходецът щеше да пребие дамата грубо, която откакто ги усмириха, се качи в колата и потегли в посока гарата ", изяснява индивидът.

Целият екшън траял единствено няколко минути, само че предизвикал съществено запушване на натовареното кръстовище.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР